A baleset a Sellye és Kákics közötti úton történt, a vasúti átjáróban, tájékoztatta a sajtó a Katasztrófavédelem. A gépkocsi vezetője életét vesztette.

A cikk a hirdetés után folytatódikGépkocsival ütközött egy személyvonat hétfő délután Baranya megyében, a Sellye és Kákics közötti úton, a vasúti átjáróban. A balesethez a sellyei katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az elsődleges információk szerint a balesetben a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazó tíz ember közül senki nem sérült meg.

A rendőrség azt írja, egy hölgy veszítette az életét, és hogy eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze egy vonat és egy személygépkocsi hétfőn 13 óra 45 perckor az 5806-os számú úton, a Sellye és Kákics között található vasúti átjáróban. A személygépkocsit vezető nő a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedetthogy 14 óra 15 perckor a helyszínen életét vesztette.

KategóriákMETÁL