Még a júliusnak sincs vége, de már most mondjuk, hogy Hoppál Péter utcahosszal veri ebben az évben a teljes magyar politikusi mezőnyt a legkúlabb/legprosztóbb/legvagányabb/legviccesebb/Orbánnak leginkább tetsző stb. stb. (mindenki válasszon kedve szerint) Facebook-poszt jegyzőjeként. A kanyarban sincsenek a többiek, még úgy sem, ha Facebook-posztnak számoljuk el Ungár Péter (LMP) kiszivárogatott videóját a Ron Werber-szerződésről, vagy a szintén LMP-s bikaviadalt, amikor Sallai Róbert Benedek fellökte Hadházy Ákost.

A cikk a hirdetés után folytatódikHoppál Péter ugyanis a luxemburgi politikus, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke elhíresült videójából viccet csináló “leleményes” magyar vendéglátós tábláját fotózta le és tette fel a politikusi Facebook-oldalára. Sokan azzal vádolták az ominózus videót látva Junckert, hogy erősen ittas volt, azért tántorgott a világ vezető politikusai közt és csókolta nyakon vidáman, akit csak ért, a hivatalos közlés szerint azonban az Európai Bizottság elnökének súlyos isászos betegsége van (ülőideg zsába), és ezért ment nehezen, majd kényszerült tolószékbe is átmenetileg a múlt heti NATO-csúcson.

A mémgyártás, ahogyan az kell, el is indult azonnal, ezzel mondjuk nincs is semmi gond, és valószínűleg Hoppál Péter is viccesnek gondolta a posztját, de egészen biztosak vagyunk benne, hogy a fenti per-jeles, választásos résznék a nyájas olvasók egy része nem a legviccesebbet választaná. Mi sem, amúgy. De az ízlések szerencsére egyelőre még különbözőek. Ami jó pont mindenképpen, hogy egy újabb jó szemű és aktuális poszt került fel a világhálóra.

 

   

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL