Az Orbán Viktorral Vajszlón a választás előtt remekül visszaszámláló országgyűlési képviselő és volt pécsi alpolgármester nemrég még a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke volt, és nyilván szívesen osztogatta az Európai Uniótól érkező, nem központosítva pályáztatható, hanem a megye Pécsen kívüli településeinek jutó fejlesztési pénzt. Nem kevés ebből annak a választókerületnek a települései számára jutott, amelyben országgyűlési képviselő-jelöltként elindult. Mondjuk, legalább be is húzta a választókerületet, csont nélkül lett – egy ciklus átugrása után – ismét parlamenti képviselő, ráadásul korántsem hazai terepen, Tiffán Zsolt korábbi választókerületében.

A cikk a hirdetés után folytatódikMost ő is megosztotta azt a fotót, amelyet párttársa, a (ráadásul) volt kulturális államtitkár, a pécsi Fidesz felrázásával megbízott Hoppál Péter is kitett, és amelyről EBBEN A CIKKBEN írtuk meg a véleményünket. Az amúgy nem tér el Nagy Csaba esetében sem, annyi pozitívummal, hogy ő külön kommentár nélkül tette ki a “humoros” magyar vendéglátós ajánlatot (most abból indultunk ki, amit Hoppálnak sikerült kísérőszövegként a fotó fölé biggyesztenie, ezért monduk, hogy pozitívum, hogy Nagy Csaba ezt kihagyta), a negatívum viszont az, hogy éppen az úttörő Hoppál miatt ez már politikusi baklövés utánlövés.

 

Itt látható a gyorsabb/ügyesebb Hoppál Péter posztja is, emlékeztetőül

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

 

 

 

KategóriákMETÁL