És most még az is lehet, hogy megvalósul az álma, sőt ráadásul kedvenc csapatánál a közismerten futball- és Videoton-rajongó miniszterelnöknek. 

A cikk a hirdetés után folytatódik



Marko Nikolics, a Malmöt a nemzetközi porondon kiverő, és így minimum Európa Liga-főtáblás MOL-Vidi vezetőedzője nyilatkozott ugyanis a Nemzeti Sportnak. Abban pedig tett egy olyan kijelentést, amelyről mindenki arra gondol, hogy a jelenleg klub nélküli magyar válogatott középpályás, nemzetközi hírnevét a holland PSV Eidnhovenben megalapozó  Dzsudzsák Balázs lehet a Videoton (egyik) nagy dobása a csoportkörre. 

A vezetőedző három-négy, de akár öt új labdarúgót is el tud képzelni, külföldi és magyar játékosokat egyaránt. A Videotonnak lesz is miből vásárolnia (nem csak a tao-pénzből), mert a nemzetközi sikerével megközelítőleg minimum 4 millió eurót (kb.1,3 milliárd forintot) kapnak, a BL-főtábla pedig értelemszerűen még többet hozna a konyhára.

Az a tréner azon kijelentése volt azonban a kulcs, amiből Dzsudzsák Balázsra lehetett gondolni, miszerin ?akik nem találtak klubot vagy nem szerettek volna Magyarországon játszani, őket most könnyebb idecsábítani?.

Meglátjuk! Az biztos, hogy a fehérvári klub jóval erősebb lesz őszre, ha jól tudnak igazolni. A következő ellenfél a görög AEK Athén lesz, augusztus 22-én, ?hazai? pályán kezdenek, Budapesten, a Groupama Arénában. A BL-selejtező playoffkörének visszavágója augusztus 28-án lesz majd Athénban.

 

Orbán Viktor kicsit több mint egy éve, tavaly nyáron futott bele Dzsudzsák Balázsba, akkor a kormányfő meg is jegyezte, hogy hazajöhetne már a labdarúgó az „araboktól”.

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL