A pécsi belvárost és a Kertvárost összekötő  legforgalmasabb út, a Siklósi út közel egy kilométeres szakaszán van útrekinstru, az egypúpú felüljáró (Árpád híd) és a Lomb utca között szakaszának felújítása júliusban kezdődött a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában.

A cikk a hirdetés után folytatódik2018. szeptember 5-én, 6-án és 7-én, vagyis szerda, csütörtök és péntek este 8 és reggel 6 óra között, azaz éjszaka végzi a kivitelező az aszfaltozási munkálatokat. Ezen idő alatt az útszakaszt csak korlátozottan lehet majd használni, ezen belül rövid időszakokra a keresztező utcákat lezárják.

A kivitelezési munkával járó zajhatás az éjszakai időszak miatt a szokásosnál erősebbnek fog tűnni, emiatt a közlekedők és a közelben lakók szíves türelmét és megértését kéri a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Emellett még arra kéri a Közút a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről társaságuk Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, vagy használjanak navigációs, közösségi autós alkalmazást.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP