Budapest mellett ugyanis egyelőre csak Pécsett szervez toborzást az Emirates légitársaság, írja a Pénzcentrum. A fővárosi kör után, szeptember végén Pécsett lesz nyílt napja a nemzetközi cégnek. A fizetés adómentes (!), éakár 700 ezer forintnak megfelelő összeg is lehet, így több, mint csábító. Akiket felvesznek, annak Dubajba kell költöznie, de ott ingyen szállhat meg.

A cikk a hirdetés után folytatódikBudapest után Pécsett toboroz légiutas-kísérőket az Emirates. A dubaji légitársaság sokszínű jutattási csomaggal, adómentes fizetéssel és színvonalas, térítésmentes szállással csábítja a magyar munkavállalókat.

Az Emirates fővárosi nyílt napja szeptember 25-én reggel 8 órától, a Marriott szállodában lesz (V. ker., Budapest, Apáczai Cs. J. u. 4.), Pécsett pedig szeptember 27-én szintén reggel 8 órától a Laterum szállodában (Hajnóczy J. u. 37-39.). Azokat várják, akik légiutas-kísérőként képzelik el a jövőjüket.

A stewardess-ek és stewardoknak nem kell aggódniuk amiatt, miből fizetik az egészségügyi és fogászati ellátásukar, de vásárlási és szabadidős kedvezményekre is jogosultak, sőt családtagjaik és barátaik is kaphatnak utazási kedvezményeket. 

A Pénzcentrumnak az Emirates egyik munkatársa számolt be arról, hogy kinek van esélye bekerülni az arab légitársasághoz.

A jelölteknek be kell tölteniük a 21. életévüket, képesnek kell lenniük arra, hogy lábujjhegyre állva elérjék a 212 centiméteres magasságot, és amúgy is egészséges, jó fizikai adottságokkal rendelkező embereket keresnek.

Az angol nyelv ismerete alapvető elvárás, de a kommunikációs képességek összessége is fontos lesz azon túl. A leendő munkatársaknak minden helyzetben kiválóan kell kommunikálniuk ugyanis, és a stresszt is jól kell tűrniük.

 

 

Az Emirates igazi nagy, nemzetközi vállalat, 135 különböző nemzetiségű munkatársuk van, a cég 86 ország 161 célállomására kínál utakat a világ hat kontinensén.

Az Emirates munkatársa azt ajánlja, hogy a jelentekzők legyenek magabiztosak, higgyenek magukban, és legyenek őszinték. Fontos, mit mondanak majd az állásinterjún, de az is, hogyan, nem beszélve a leendő munka iránt tanúsított érdeklődésről és lelkesedésről. 

Az Emirates nyílt napján való részvételhez nem szükséges előzetes regisztráció, de a jelölteknek egy fotóval és egy angol nyelven írt aktuális önéletrajzzal kell érkezniük.

Aki pedig ennél is többet szeretne tudni, nézzen körül az Emirates állásportálján.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL