A baranyai kétfarkú kutyák (bevéve Komló) forró dróton üzentek egymásnak. Hajnali négykor mennek megnézni, mi lesz a megállóval, amit a pécsi Ágoston térre építettek, hogy legyen fedél a buszra várakozók feje felett. Már, ha egyáltalán tényleg van ilyen terv. Nem tudjuk, hogy igaz-e a hír arról, hogy Páva Zsolt e-levélben kérte a Biokomot, hogy intézkedjenek, de a Szabad Pécs pár perccel azelőtt kapott ugyanerről olvasói üzenetet, minthogy kikerült volna a hír az MKKP Baranya Facebook-oldalára. 

A cikk a hirdetés után folytatódikMeg is kerestük a párt egyik legrégebbi baranyai passzivistáját, hogy megtudjuk, mit terveznek. Megvédenék a megállót? Azt írta, nem, ilyen biztos nem lesz, azért mennek, hogy megnézzék, tényleg ezt kívánják-e tenni Pécsett, és akkor röhögnek egy jót. Ha pedig mégsem igaz a hír, akkor a napfelkeltét nézik meg. 

 

Itt pedig a szöveg, amit a Facebook-oldalukra kitettek:

 

?Hotline!

Azt a hírt kaptuk több forrásból, hogy a Biokom Páva Zsolt “kérése” nyomán holnap hajnali 4-kor( pastedGraphic.png😀 ) lebontja az új Ágoston téri buszmegállót. Akit érdekel a kemény munka látványa jöjjön drukkolni. 

Ha mégsem igaz a hír, akkor legalább megnézzük a napfelkeltét.

Aki tud hozzon kamerát! Természetesen a nepfelkelte miatt!”

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL