Csütörtökön este Nemes Balázs, a Momentum szóvivője egyszerűen becsöngetett a néhány hete még Mészáros Lőrinc érdekeltségének számító megyei napilaphoz.

A cikk a hirdetés után folytatódikÉs beengedték. Elsőként a már ott szolgálatban lévő biztonsági őrrel találkozott,  de a szerkesztőségbe is felmehetett. Meghívót vitt a január 4-i pécsi tüntetésre (figyelem: egy nappal korábbra hozták az eredetileg kiírtnál a tüntetést), és egy doboz tojással is kedveskedett.

Emlékezhetnek, hogy a Momentum szervezte azt a múlt pénteki pécsi tüntetést is, amelyhez végül csatlakozott végül minden ellenzéki párt, független politikusok is, és amely során tojással dobálták meg a Dunántúli Napló szerkesztőségét.

Nemes Balázs a saját, politikusi Facebook-oldalán tette ki azt a posztot, amely beszámol az éjszakai látogatásról.

Mint írta:

?Tegnap este kis ajándékkal kedveskedtem a helyi propagandának. (bama.hu, Dunántúli Napló, mindkettő Mediaworks) Kaptak karácsonyi üdvözlőlapot (ami egyben meghívó a január 4-én rendezendő pécsi tüntetésre) és egy doboz tojást, lila masnival átkötve. A tojásokat egy darabban, bontatlan csomagolásban kapták meg, nem kell aggódni!?

A Mediaworks irodái mellett más, politikától független cégek is bérelnek helyiséget az épületben.

Felcsengetett a szerkesztőséghez, akik arra kérték, hogy a földszinten az újonnan kirendelt biztonsági őrnél adja le a csomagját, utána felmehet a szerkesztőséghez. Nem kis meglepetésére ezután kinyílt az ajtó!

A lapot és a dobozt átadta az őrnek, akinek a kíséretében felsétálhatott a harmadikra. Ketten voltak már csak bent, őket széles mosollyal és kézfogással üdvözölte, bemutatkozott, majd elmondta, mit vitt nekik.

?A két fentebb nevezett szennylap mellett kapott egy üdvözlőlapot a pecsma.hu is, amely az önkormányzati ága a helyi propagandának, ott sajnos már nem volt bent senki. – Reméljük ők is eljönnek január 4-én! – Szomorú helyzetben vannak azok a munkatársak, akik a tulajdonosváltás után is ott maradtak és a nevük összeforr a legundorítóbb lejáratócikkekkel, álhírekkel, aljas és rosszindulatú sugalmazásokkal, ferdítésekkel. Kívánom nekik, hogy mielőbb találjanak új munkahelyet és az ő lelkiismeretük is tiszta legyen.?

A politikus így zárta a posztot:

?Mi pedig találkozzunk január 4-én

(Fotók forrása: Nemes Balázs – Momentum – Facebook)

KategóriákMETÁL