Harminc millió megketintésre a legnagyobb, virális videókra szakosodott oldalak is csettintenének. Most amerikai segítséggel a Youtube-ot is meghódíthatja a “Csokit vagy brokkolit?”

A cikk a hirdetés után folytatódikAmint arról hírt adtunk, a Facebookra november 27-én felkerült kis családi videó nagyot ment a közösségi oldalon. Népszerűsége azóta is töretlen. Már 30 millió megtekintésnél, közel 750 ezer megosztásnál és több mint 200 ezer like-nál jár.

Végignézve a jelenleg legnépszerűbb videómegosztó oldalak statisztikáit a Facebookon, ez világviszonylatban is nagyon komoly nézettségnek számít.

A két és féléves csokiutáló, brokkoliimádó pécsi kislány édesanyja a Szabad Pécsnek elmondta, megkereste őket egy virális videók menedzselésére szakosodott cég az Egyesült Államokból, akik üzleti alapú együttműködést ajánlottak. A Facebook nem fizet felhasználóinak a közzé tett, kiemelkedően népszerű tartalmak után, a Youtube viszont igen.

A Zoéról készült videó már a Youtube-on is beindult ugyan, de “csak” 25 ezer körüli nézettsége van, ezt tornászná fel nagyságrendekkel a Los-Angeles-i cég, osztozva az esetleges hasznon a videó tulajdonosával.

A legtöbbet kereső Youtube-sztár idén egyébként egy hétéves gyerek, aki játékokról beszél. Idén eddig 22 millió dollárt zsebelt be, amiből valószínűleg a szüleinek is jutott némi apró.

KategóriákPOP