Az RTL Klub hétfő esti Híradója számolt be egy hátborzongató vasárnapi esetről, amit az egyik utas telefonjával is rögzített. A járat 20 percet is késhetett!

A cikk a hirdetés után folytatódikA tudósítás szerint a menetrendszerinti járat időben gördült ki a zalaegerszegi autóbuszállomásról, azonban egyszercsak kivilágítatlan, rendkívül rossz terepre ért, amiről hamar kiderült, hogy valójában a
nagykanizsai szőlőhegy. Az egyik utas beszámolója szerint semmilyen tájékoztatást nem kaptak a sofőrtől, aki a kitérőt azért iktathatta be, hogy egy ismerősével találkozzon. Ráadásul gyorshajtással próbálta bepótolni a lemaradást, ami részben sikerült is, hiszen csupán 20 percet késett a járat.

A szőlőhegyen kanyargott a távolsági busz

Nem kívánt kirándulásra vitte az utasokat a távolsági busz sofőrje. Vasárnap délután a Zalaegerszegről Pécsre tartó helyközi gyorsjárat, látszólag ok nélkül majdnem háromnegyed órás kitérőt tett a Nagykanizsa melletti szőlőhegyen.

A Híradó kérdésére a járatot üzemeltető Dél-Dunántúli Közlekedési Központ azt mondta, hogy a sofőr véletlenül tért le az útvonalról, és nem egy ismerősével találkozott, hanem a sofőr csupán útbaigazítást kért. A társaság pedig elnézést.

KategóriákMETÁL