Érdekes eredménnyel zárult szavazásunk, amellyel a Fidesznek szerettünk volna segíteni polgármester-jelöltet találni Pécsre.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Önök a fiatalságra és a teljesen értelmetlen, mazochisztikus önlejáratásra szavaztak: az NER-médiába csak nemrég berobbant, aztán ott hatalmasat zakózó, pécsi származású Trombitás Kristóf Keresztély kapta a legtöbb szavazatot.

Azt kérdeztük olvasóinktól, hogy kit kellene indítania a Fidesznek az őszi polgármesterválasztáson Pécsett: a városvezetőként még a pártja szerint is becsődölt, bizottsági felügyeletet kapó Páva Zsoltot (1), a Fidesznek rekordgyorsasággal behódolt Szili Katalint (2), a köztévén úttörő jelleggel a homoszexuálisok meggyógyításával foglalkozó műsort vezető Trombitás Kristóf Keresztélyt (3), Orbán Viktor rettenthetetlen szárnysegédjét, az Első Számú Alattvalót, Havasi Bertalant (4), vagy a NER csatornatöltelékei közül valami rég elkárhozott, névtelen szerencsétlent (5).

Az eredmény:

Tehát a 211 szavazat 28 százalékát kapta a közpénzből készített buzigyógyítós tévéműsorok Mozartja. Páva Zsolt csak a negyedik helyen végzett, a legkevesebben Havasi Bertalanra voksoltak, ami érthetetlen, hiszen a jelöltek közül egyértelműen ő tudná Pécs lobbierejét a jelenlegi nulla közeli állapotból elmozdítani a pozitív tartomány irányába.

Eljátszottunk a gondolattal, mi lenne, ha szavazásunk győztese, Trombitás Kristóf Keresztély valóban polgármesterjelölt lenne Pécsett, de közben nem adná fel a melegreparációs tematikát kampánya során.

Szervezhetne ingyenes vérnyomás- , és melegségmérést a Kossuth térre.

Követelhetné homoambulancia, és homosebészet létesítését a 400 ágyasban.

Ígérhetne 24 órás telefondoktor szolgáltatást azoknak, akik ?úgy érzik, meg akarnak szabadulni másságuktól?.

Fotó: Trombitás Kristóf Keresztély, Forrás: mediaklikk.hu

KategóriákPOP