A Pécsi Csokoládé Karnevál a Zsolnay Kulturális Negyedben. Ez már a hetedik alkalom lesz. A szervező a Csoko-Láda Kft.

A cikk a hirdetés után folytatódikVagyis egy olyan különleges pécsi sikertörténetről van szó a fesztiválokra, programokra, kultúrára nagyban építő baranyai megyeszékhelyen, amely teljesen alulról szerveződött, és amit hozzáértő emberek szerveztek. A pécsi csokikarnevál azon túl, hogy az év elejére, téli időszakba szervezett fesztivál, azért is jó és érdekes esemény, mert a nagyközönségnek szóló és számos ingyenes programot vegyíti izgalmas szakmai programokkal.

Az idén február 9-én és 10-én (szombaton és vasárnap) tartandó Pécsi Csokoládé Karnevált ismét a Zsolnay Kulturális Negyed E78-as épületében rendezik meg. Idén 16 kiállító lesz, és a bemutatók mellett természetesen kóstolni és vásárolni is lehet majd, nagyjából mindent, amit csokoládéból meg lehet valósítani. Az esemény házigazdája ezúttal is Lokodi Ákos kreatív séf lesz, és most is lesznek kifejezetten gyerekeknek szervezett programok.

Bemutatkozik a Ruby

Mosonyi Éva szervező, a Zsolnay-negyedben működő Csoko-Láda Csokibolt tulajdonosa beszélt arról, hogy a karneválon bemutatkozik, illetve különleges szerepet kap a Ruby, azaz a rózsszínű ?negyedik? csokoládé, amelyet a múlt évben mutattk be világszerte is.

A csokoládé karnevál részletes programját az esemény Facebook-oldalán olvashatják. Azért is érdemes, mert több szakmai programra előzetesen regisztrálni kell e-mailen.

KategóriákPOP