Na jó, lehet, hogy csak betotyogott, de simán befészkelheti magát idővel.

A cikk a hirdetés után folytatódikTavaly december elején írtuk meg, hogy mivel a 2Rule nem tudott a szükséges mennyiségben sportruházatot szállítani a pécsi önkormányzati sportcégnek, ezért a PSN Zrt. a PMFC utánpótláscsapatait Macronba öltözteti. Ez azt jelenti, hogy a játékosok teljes sportruházatát az olasz Macron szállítja: mezeket, rövidnadrágot, melegítőket, sportszárat. Információink szerint a csapatok rövidesen meg is kapják ezeket. Időközben azonban valami történt, és a 2Rule mégis berepült a képbe.

Úgy tudjuk, ahogy a hónapok óta már 2Rule-ban játszó felnőtt csapatnál, úgy az utánpótláscsapatoknál is Mészáros Lőrinc sportmárkájának logója lesz a ?meccsmezen?. Egyelőre (?) ugyanis csak mezek fognak érkezni, minden egyéb ruházatuk Macron lesz a fiatal sportolóknak. Hogy miért döntöttek a 2Rule mellett, elég nehezen érthető, hiszen a Macron-csomagban mezek is vannak. Az mindenesetre érdekes, hogy a pécsi 2Rule-projekt azt követően kapott újra lendületet, hogy megjelent a hír: a PSN Zrt. rendkívüli 890 milliós működési támogatást kap a kormánytól.

Kérdéseinket, közérdekű adatigénylés formájában elküldtük a PSN Zrt.-nek. Azt kérdeztük tőlük, hogy mekkora mennyiségben és értékben rendeltek a 2Rule-ból és a Macronból, továbbá hogy hány sportoló használja majd a kétféle sportruházatot.

Fotó, gif: Youtube

KategóriákMETÁL