Haller Szabolcs pécsi fotós önálló, Tibet című kiállítása ingyenesen, ám most már csupán néhány napig tekinthető meg Pécs belvárosában.

A cikk a hirdetés után folytatódikFebruár 18-ig egészen pontosan. A helyszín a Reménysugár Kulturális Egyesület PKK Belvárosi Közösségi Tere (Pécs, Király utca 9.)

Vasárnap (vagyis holnap) az alkotó, Haller Szabocs tárlatvezetéssel is várja az érdeklődőket, ami délután kettő órakor veszi kezdetét. Meg kell jegyeznünk, hogy Haller Szabolcs több alkalommal segítette fotóival a Szabad Pécs munkáját.

Haller Szabolcs

A kiállítás már egy ideje látható, és teltházas megnyitóval startoltak. Legalább ilyen érdekes része lesz a vasárnapi tárlatvezetés, ám aki nem tud arra most elmenni, érdeklődhet a kiállításról és látogatásáról Molnár Zsuzsa kulturális szervezőnél ? 06-20/434-9021. Az viszont biztos, hogy február 15-én és 16-án, azaz a kiállítás zárása előtt is lesz tárlatvezetés, mindkét napon délelőtt tíz órakor. Nyitvatartás: H-Cs. 10-16h, P. 9-15h.

Izgalmas rétege a kiállításnak, hogy Hegyi Zoltán budapesti költő versei vannak a fényképek alatt. Tervük az alkotóknak, hogy egy száz fényképet és verset tartalmazó könyvet is kiadnak, ennek azonban még keresik a lehetőségeit. Az együttműködés már korábban kezdődött, Hegyi Zoltán írt verseket Haller Szabolcs képeihez, a mostani tárlathoz pedig már a fotós kérte fel a költőt, hogy írjon verseket hozzá.

KategóriákJAZZ