Mintha Goebbels ?44-ben azt írta volna a Völkischer Beobachterben, hogy hülyeség volt azt a sok könyvet elégetni anno.

A cikk a hirdetés után folytatódikIdőt, közpénzt, energiát, embereket nem kímélve megvettek, szétkúrtak, megszüntettek, lenyúltak egy csomó print és online újságot, rádiót, tévét. Aki nem tetszett nekik, kirúgták, akit meg lehetett vásárolni, megvásárolták. A romokból és a romokon a Birodalom összegányolt egy hatalmas Halálcsillagot, amit aztán az uralkodó idővel megcímkézett és lepecsételt, hivatalosan, saját kezűleg, nehogy valaki félreértse, miről van szó. ENYÉM, ez volt a pecséten, apró betűkkel pedig az, hogy Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány. Persze addig is egyszerre kellet lépnie minden kicsi Gé-nek a klónhadseregben, de aztán már papírjuk is volt róla, a legnagyobb Gé adta. Szóval flottul ment minden, egészen addig, amíg jött egy Varga István nevű közepes méretű Gé a Halálcsillag tiszti étkezdéjéből és talán valami kiképzési hiba vagy mentális zavar következtében mondott néhány őszinte mondatot. Például hogy ő azokat a médiumokat olvassa, amelyeket a Halálcsillag rendszeresen féknyúzoz és bérencez, mert a Halálcsillag szép ugyan, de sajnos egyelőre egy nagy rakás szar. Tényleg már csak az hiányzott, hogy leszögezze, Soros György nem eszik magyar nyugdíjasokat reggelire.

Történelmi példával párhuzamba állítva az esetet: mintha Goebbels ?44-ben azt írta volna a Völkischer Beobachterben, hogy hülyeség volt azt a sok könyvet elégetni anno.

Szolgálatban lévő NER-főtiszt ilyen váratlanul, nagy erővel és ennyire érzékeny ponton még nem lőtte seggbe az uralkodót soha.

Vértanúságára örökre emlékezni fogunk.

Fotó: Varga István, a KESMA lemondott elnöke, forrás: Behir.hu Youtube

Címkék:
KategóriákPUNK