Március 15. után eltünteti a kormány a Soros-Juncker plakátokat, de lesznek újak, amiken Soros mellett Frans Timmermans holland politikus, az európai választáson a baloldal csúcsjelöltje, az ÚJ FLETÓ lesz látható.

A cikk a hirdetés után folytatódikBár most próbálják úgy beállítani a gigantikus becsicskulást, hogy eleve ez volt a terv, egyértelmű, hogy a Fideszt az Európai Néppártból kizárással fenyegető botrány miatt döntöttek így Orbánék. (Mellékszál, de az is sokatmondó lesz, ha a Néppárt elfogadja, hogy mostantól egy balos röhög majd együtt Sorossal a magyar utcákon néhány ordas nagy hazugság felett, és maradhat a pártcsaládban a “dictator”.)

Milyen igazságtartalma van egy olyan kormányzati ?tájékoztatásnak? – mert ez ugye nem kampány volt, hanem tájékoztatás -, amin bármikor cserélni lehet az egyik negatív szereplőt egy másikra, aki ráadásul a lecserélthez képest az európai politikai térkép ellentétes oldalán foglal helyet. A legszektásabb fideszeseken kívül persze mindenki tudta eddig is, hogy a kormányplakátok fejei bármikor bárkire cserélhetők, az ellenség az, akire éppen rámutatnak. Soros se lesz ott örökké, nem fiatal már. Az, hogy a plakátok kihelyezése után pár nappal sebtében bejelentik az egyik fő ellenség cseréjét, nyilvános beismerése annak, hogy az a világkép, amit Orbán Viktor összekamuzott az elmúlt években, teljesen komolytalan, a kocsmai összeesküvéselméletek szintjén van. ?Józsikám, lehet, hogy a Titanicot nem a zsidók süllyesztették el, de mi van a gyíkemberekkel? Na ugye!?

Nagy ívben leszarja persze mindezt a felcsúti géniusz, egyetlen szavazót sem fog veszíteni emiatt, hiszen azok nagyrésze is világosan látja, mi folyik itt, ismerik ?Mészáros Lőrincet?, tudják, hogy a demokratikus értékek annyit sem számítanak már, mint a zsebpiszok Tiborcz István ujjatlan pufidzsekijében, tisztában vannak azzal, hogy a hazugság lett az új igazság, de NEM ÉRDEKLI ŐKET.

Szóval megy minden tovább úgy, ahogy eddig, Juncker helyett Timmermans, oké, aztán majd más, mindegy, hogy ki, Thomas a gőzmozdony, egy szemüveges köcsög libsi, a szomszédod, esetleg te magad.

Mondom, esetleg. De sokkal valószínűbb, hogy megúszod, csak ne nagyon ugrálj.

KategóriákPUNK