Megdorgálta az ellenzéket, s egyben bézik gazdaságfejlesztési szamárvezetővel is ellátta politikai ellenfeleit egy pécsi fideszes városházi képviselő, Erb József még a múlt csütörtökön, a baranyai megyeszékhely februári közgyűlési ülésén. Szerinte a magyar kormány ebben is jobban teljesít.

A cikk a hirdetés után folytatódikA legfontosabb részleteket és döntéseket még a múlt csütörtökön megírta közvetítésében és összefoglalójában a Szabad Pécs a múlt csütörtöki pécsi közgyűlésről. És még lesznek ott is felbukkanó témák, amikkel foglalkozunk majd a későbbiekben. Ám egy érdekes, korábban nem említett részletet most külön is felidéznénk. Nem azért nem írtunk erről eddig, mert a téma vagy a felszólalás önmagában nem lenne izgalmas és fontos ügy, nagyon is az, emiatt is írjuk meg külön.

A pécsi fideszes képviselő hozzászólásával ugyanis lényegében kiokosította a fogalmatlan ellenzékieket arról, hogyan is érkezik egy térségbe, egy városba, például Pécsre a működő tőke a nagyvilágból.

Csak a szokásos volt ugyanis előtte: méltatlankodtak az (elmúlt tíz év előtti) elmúlt nyolc év emberei, hogy nem mennek jól a dolgok Pécsett. Erre kaptak szép és kerek választ Erbtől a szemközti oldalon ülők. A hozzászólás lényege az volt, hogy az ellenzékiek úgy hiszik, hogy a befektetők sorban állnak, sőt talán még jegyet is vettek azért, hogy Pécsre hozzák és itt költsék el a pénzüket, csakhogy ez nem így van. Erb-képviselő szerint (is) szabadon felhasználható pénz, az valóban van sok a világban. A tőke, a befektetők egy konkrét helyre csábítása azonban komoly szakmai munka, nagy a verseny, de a magyar kormány ebben is(!!) nagyon jól teljesít Erb-képviselő szerint. És legalább ebben, ha kell, ha nem, ha igaz, ha nem érdemes egyetérteniük Árpád népének.

Na, de a pécsi fideszes képviselő is hangsúlyozta azt, hogy IS. Ön szerint mi tartozhat még bele a jobban-teljesítésbe? Szavazzon!

KategóriákPOP