Megtette negyedik vállalását Péterffy Attila független pécsi polgármesterjelölt pénteken délelőtt. Adókedvezményt ígért a leghűségesebb pécsi vállalkozásoknak.

A cikk a hirdetés után folytatódikTavaszi Hadjáratnak nevezte el Péterffy Attila, az MSZP, a DK és a Momentum által is támogatott független pécsi polgármesterjelölt azt a 12 pontból álló vállalássorozatát, amelynek során három hónapon keresztül jelenti be, hétről hétre egy-egy újabb pontot, ígéretet felfedve, hogy mit fog egészen biztosan megtenni, ha ősszel ő lesz Pécs új polgármestere.

A negyedik vállalás ismertetését egy helyzetkép felvázolásával kezdte, miszerint az elmúlt években folyamatosan nőttek a helyi vállalkozások terhei. 

Sok pécsi cég azonban ennek ellenére is kitartott és hűséges maradt Pécs városához.

Szerinte éppen itt az ideje ezért, hogy ?megbecsüljük? ezen vállalkozásokat, ennek érdekében megválasztása esetén bevezeti a Pécsi Vállalkozói Hűségprogramot. 

Célja ugyanis az, mint írja, hogy a vállalkozások újra megbízhassanak a városvezetésben.

A hűségprogram lényege:

a több éve Pécsett szabályosan működő, pécsi székhellyel rendelkező, adófizető vállalkozások részére, évekhez kötött adókedvezményt, illetve díjcsökkentést vezet be.

A közlemény végén egy új szlogen is feltűnt, vélhetően ez fog majd szerepelni Péterffy  plakátjain és szórólapjain is: Pécsiség Mindenkor. 

A korábbi vállalások sorban 1. az atomtemetőről (nem lesz, ha ő lesz), a 2. az ingyenes parkolásról az egészségügyi intézmények közelében és a kiváltságok megszüntetéséről, a 3. pedig a kátyúk felszámolásáról szólt.

KategóriákMETÁL