A 2017 végén iskolai szakács állásából elbocsátott bölcsész végzettségű, a Zsolnay-család történetét két regényben is feldolgozó írónál pénteken reggel telt be a pohár, Mellár Tamás két nyilatkozata miatt.

A cikk a hirdetés után folytatódikMellár Tamást a Szabad Pécs kérdezte meg csütörtökön este, egy fideszes propagandalapnak adott nyilatkozatáról, amelyben többek között azt mondta, hogy szerinte Péterffy Attila a Fidesz B-terve.

P. Horváth Tamás, a legendás pécsi Dante Café alapítója pénteken reggel Facebook-posztban közölte, hogy alapítója ugyan a Mindenki Pécsért Egyesületnek, de kilép onnan, mert megelégelte azt, ami az elmúlt időszakban történt.

?Ma kiléptem a Mindenki Pécsért Egyesületből.

Tisztelt elnök úr, Kedves Tamás, mivel az Egyesület nevében számomra vállalhatatlan nyilatkozatok és bizonyíthatatlan vádaskodások hangzottak el tőled a médiában, az Egyesületből a mai napon kilépek. 

Kérem a nevemet törölni az alapító tagok listájáról.

Pécs, 2019. 04. 26.

Üdvözlettel: Horváth Tamás?

Mellár Tamás független parlamenti képviselő válaszolt is a bejelentés alatt, kommentben. Egyebek mellett azt írta, hogy

?Sajnálom Horváth Tamás kilépését. De én lelkiismereti okok miatt nem támogathatok egy olyan baloldali alakulatot, amelyről meg vagyok győződve, hogy semmiben sem különbözik a mostani hatalomtól. Lehet, hogy tévedek, de olyan döntést nem hozok, amely a meggyőződésem ellen való.?

KategóriákMETÁL