Az interneten lehet kitölteni azt a kérdőívet, amelyen a pécsien arra válaszolhatnak Péterffy Attila független polgármesterjelöltnek, hogy milyen problémák mielőbbi megoldását szeretnék Pécsett.

A cikk a hirdetés után folytatódikArról már írtunk, minden egyes héten beszámolva az elmúlt hetekben, hogy az MSZP, a DK és a Momentum által is támogatott független pécsi polgármesterjelölt, Péterffy Attila három hónapon át, hétről hétre megteszi azokat a vállalásokat, amelyeket meg fog valósítani, ha neki szavazna polgármesterként bizalmat a pécsiek az ősszel.

A Pécsi Hőerőmű korábbi vezérigazgatója éppen tegnap közölte a legújabb vállalását, amely most arról szól, hogy a leghűségesebb pécsi vállalkozások helyi adókedvezményt fognak kapni.

Szombaton délelőtt Péterffy Attila ismét saját hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg azt a felhívást, ami szerint kéri a pécsiek segítségét a vállalások összeállításához. Azt mondja, hogy számára fontos a pécsiek véleménye, ezért kér valós helyi problémák felsorolását, amiknek a megoldását a pécsiek mielőbb szeretnék.

A Facebook-poszt EZEN A LINKEN érhető el, de aki azonnal szeretné megkezdeni a kérdőív kitöltését, az ERRE az oldalra közvetlenül eljutva is kezdheti a kitöltést.

KategóriákMETÁL