Két programon is találkozhatnak az érdeklődők csütörtökön Péterffy Attila független polgármesterjelölttel. Egy utcafórum után az ÉKestÉK vendége lesz.

A cikk a hirdetés után folytatódikTalálkozz Pécs független polgármesterjelöltjével csütörtök délután – szól a Momentum által szervezett utcafórum, amely hamarosan, csütörtökön délután három órakor kezdődik Pécsett, az Árkád felső, északi bejáratánál. Péterffy Attila Nemes Balázs, a Momentum országos szóvivője (akit nem mellesleg a párt az EP-listájának a harmadik helyére nevezett) társaságában gyűjti majd az aláírásokat az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért, és fogadja a pécsieket mint polgármesterjelölt. A pultnál a Momentum EP-választásra szóló aláírásgyűjtő ívét is lehet szignózni.

Az Árkád Rákóczi úti kijáratánál Péterffy Attila este hatig lesz a Facebook-esemény alapján, illetve valószínűleg egy kicsit előbb távozik onnan, mert a Pécs-Baranyai Értelmiségi Klub ma esti rendezvényének si az egyik meghívott vendége ő lesz. Az ÉKestÉK szokásosan csütörtökön este hatkor kezdődik a Várady Antal utcai Vasutas klubban. A ma esti nyilvános és szokásosan ingyenes értelmiségi klubest címe 3P, Pécs, Pitti és Péterffy, mivel a másik meghívott vendég Pitti Zoltán kögazdász lesz. A beszélgetést Kozári Kovács Zoltán újságíró vezeti. 

KategóriákMETÁL