Kiírhatták volna azt is, hogy “Mivanmáááááá, zdmeg?”, de kreatívabban kritizálták meg, hogy teljesen feleslegesen éktelenkedik a belvárosi sétány elején a soha nyitva nem lévő illemhely.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Sétatéri sétány Barbakán felőli oldalán évek óta áll egy nyilvános vécé, ami kizárólag rendezvények idején, évente egyszer-kétszer van nyitva. Eleve adódik a kérdés, hogy ennek mi értelme, néhány mobilvécével is meg lehet oldani a problémát, hiszen évente két komolyabb rendezvény van ezen a területen.

“Technikai okok miatt” folyamatosan zárva

Úgy tudjuk, eredetileg úgy volt, hogy rendezvények idején egy vállalkozó, hétköznapokon pedig a város üzemelteti majd, de a terv utóbbi része láthatólag elfelejtődött. Ezt elégelte meg valaki, és helyezett el kreatív dekorációkat az építményen.

Ezeket:

A naracssárga cetli felirata: Ajándékutalvány 100 Ft értékben. Felhesználható majd egyszer. Kitartást!

A belvárosban a Ciszterci közben működik nyilvános illemhely, illetve a Kossuth téri mélygarázsban. Ezeken kívül a Kórház téren van köztéri vécé.

FRISSÍTÉS 16.35: A Murál Morál Egyesület jelezte, hogy a sétatéri fákkal kapcsolatos installációkhoz hasonlóan a vécés akció is az ő nevükhöz fűződik. Azt is megtudtuk tőlük, hogy már nem teljes a klotyós dekoráció, ezt a csodálatos darabot valaki már eltávolította.

A műszar már nem látható a nem működő vécénél – Fotó: Murál Morál Egyesület
KategóriákPOP