Persze elmondjuk, a magyarországi EP-választás esélyese, a Fidesz-KDNP szövetsége. Ők vissza sem jeleztek, az összes többi meghívott viszont ott lesz a pécsi Vasutasban csütörtökön este.

A cikk a hirdetés után folytatódikEBBEN az erős véleményt is tartalmazó cikkben épp a minap beszéltünk arról, mit gondolunk a Fidesz-KDNP azon álláspontjáról, hogy ők nem állnak le senkivel vitatkozni. És, hogy az ilyen típust emberben mennyire is szokás elkerülnia normális életben.

A Pécs-baranyai Értelmiségi Egyesület vezetői nyilvánvalóan sajnálják, hogy egy konkrét vagy szimbolikus üres szék marad majd a fórumon, de így is lesz majd kit kérdezni, hiszen az összes többi ellenzéki párt vagy szövetség visszajelzett és részt vesznek a Pécsi Értelmiségi Klub szokásos választás előtti fórumán, amihez hasonlót az elmúlt évtizedekben minden egyes választás előtt megtartottak, segítve ezzel a pécsi-baranyai érdeklődő választók eligazodását és tájékozódását.

A meghívott és résztvevő pártok és -szövetségek: MSZP-Párbeszéd, Jobbik, Demokratikus Koalíció, Lehet Más a Politika, Momentum, Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Megegyező tehát a részt vevő pártok köre, mint a Gulyás Márton által alapított Partizán-szervezte múlt pénteki fórumnak, ahová az EP-választásra listát állító pártok közül azok kaptak meghívást, amelyek a tavalyi országgyűlési választásokon is indultak, és legalább egy százalékos eredményt elértek.

Az újabb ÉKestÉK ismét a Pécs- Baranyai Értelmiségi Egyesület szervezésében valósulmeg, Fórum az EU-választásokon induló pártokkal címmel.

  • Időpont: 2019. május 16. (csütörtök) 18.00 óra
  • Helyszín: VOKE Vasutas Művelődési Ház (7621 Pécs, Váradi Antal u. 7/2)
  • Vendégek: az EU választásokon induló pártok képviselői
  • Moderátor: dr. Horváth Csaba politológus
  • Támogatók: VOKE Vasutas Művelődési Ház
  • Facebook-eseményre feliratkozás: EZEN AZ OLDALON.

A fórum nyilvános, a belépés teljesen ingyenes, a végén a közönség is kérdezhet.

KategóriákMETÁL