Tősgyökeres óbudai polgár, építőipari mérnökember, majd hivatalnok. A rendszerváltás előtt pár évvel már “géemkázott”, ingatlanok eladását megelőző műszaki vizsgálatokat végzett. Többek közt erről is szó esik a Partizán által készített, Tarlós István budapesti főpolgármesterről szóló oknyomozó dokumentumfilmsorozat vasárnap este megjelent első részében.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Gulyás Márton civil aktivista, közéleti blogger újabb politikai oknyomozó filmet rendezett a Partizán csapatával. A háromrészes dokumentumfilm-sorozatban Tarlós Istvánt mutatják be, Budapest főpolgármesterének három évtizeden átívelő karrierjét.  Amint azt a vasárnap kora este megjelent első rész elején Gulyás Márton felkonferálja, Budapest főpolgármestere az egyetlen személynek demokratikus választáson az egyik legnagyobb hatalmat biztosító pozíció, ehhez képest szerinte Tarlós Istvánról a közvélemény a sok médiamegjelenés, nyilatkozatok, interjúk és nyilvános politikai karrier ellenére is vajmi keveset tudunk, így a minisorozat célja egyben Tarlós jobb bemutatása, megismertetése az emberekkel. Az első rész alapján azt mondhatjuk, hogy nagyon alapos munkát végeztek, gyakoréatilag minden fontos részletre kitérve olyan ügyekben is, amit eddig valóban nem tudhattak Tarlósról, ehhez számos olyan embert szólaltattak meg, akik ismerik, ismerték jól, vagy éppen együtt dolgoztak Tarlóssal. A Partizán Facebook-oldalán azt olvashattuk, hogy úgy tudják, Tarlós István szerette volna a film megjelenése előtt elérni a Partizánnak nyilatkozóknál, hogy vonják vissza a nyilatkozatukat. A film azonban nemrég felkerült a Partizán oldalára.

A Partizán csapata közösségi finanszírozásból működik. Ahhoz, hogy folytathassák a munkájukat, támogatást kérnek azoktól, akik tudnak adni és tetszik nekik, fontosnak tartják a munkájukat. EZEN az oldalon érhetik el a támogatói oldalukat.

KategóriákMETÁL