Élő Adás néven tart adománygyűjtő estet május 9-én, csütörtökön 18 órakor a Reggeli-ben a Pécsi Közösségi Alapítvány.

Élő Adás néven tart adománygyűjtő estet május 9-én, csütörtökön 18 órakor a Reggeliben a Pécsi Közösségi Alapítvány.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Az Élő Adás a londoni The Funding Network által működtetett adománygyűjtő rendezvény adaptációja, amelyet Budapest és Miskolc után Pécsett először rendez meg az alapítvány.

Három helyi ügy képviselői mutatkoznak be, akik hat-hat percben mutatják be elképzeléseiket, válaszolnak a közönség kérdéseire, majd elhagyják a helyszínt. A műsorvezető irányításával ekkor elkezdődik az adománygyűjtés ismétlődő körökben, minden projektnek külön-külön.

A három pécsi projekt, ügy a következő.

Élmény Tár Kaland Kert

Az Élmény Tár Tanoda élményeket igyekszik adni gyerekeknek. Most egy fejlesztő kalandtér létrehozásán dolgoznak, ami nem csak inkluzív, hanem az Élmény Tár fenntartását is segíti. További információ ITT.

Pécsi ?Nénik, Bácsik? Fesztiválja

A Pécsi ?Nénik, Bácsik? Fesztiváljának egy videósorozat a forrása. A fesztivál célja, hogy megismertessék Pécs város múltját, jelenét, kultúráját, értékeit és hogy kommunikációt kezdeményezzenek a különböző generációk között. További információ ITT.

Rolling Basket

A Rolling Basket célja, hogy megmutassa, a fogyatékkal élőknek is lehetnek jogos igényei a sportolással kapcsolatosan. A kerekesszékes kosárlabda csapattal a pécsiek részére egy nagyszabású érzékenyítő programot szerveznek. Szeretnének példát, egy lehetséges mintát mutatni a fogyatékkal élőknek és az ún. ?épeknek? egyaránt, hogyan működik náluk egymás megértése, a tisztelet, az empátia, az elfogadás, a tolerancia, az együttműködés, a felelősségvállalás, és a bizalom. További információ ITT.

Az érdeklődők, és azok, akik támogatni szeretnék a bemutatkozó egyesületeket, ezen a linken tudnak regisztrálni.

KategóriákPOP