Kósa Lajos kedden a pécsi ANK-ban fog okosakat mondani, tippünk szerint főként a migrációról. Kubatov Gábor Fidesz-alelnök ma Szigetváron kampányol.

A cikk a hirdetés után folytatódikSiklóson, Mohácson, Nagykozáron már átrobogott a Fidesz kampányhengere, de messze még május 26., az európai választás napja, úgyhogy sorra érkeznek Baranyába a kormánypárt politikusai, hogy elmondják: Orbán Viktor jó, a bevándorlás rossz.

Szigetváron a mai nap színe narancssárga és zöld-fehér, ugyanis Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és a Ferencváros alalnöke, a leghíresebb magyar lista névadója érkezik a városba előadást és lakossági fórumot tartani.

Holnap, kedden Kósa Lajos tiszteli meg jelenlétével Pécset, az ANK Művelődési Központjában kampányol a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter, reméljük, a sofőrje most ügyesebb lesz, mint tavaly, amikor meghúzta a szolgálati autót a városháza kapujában. Arról valószínűleg nem fog beszélni, hogy mi van a Modern Városok Program keretében Pécsnek beígért nagyobb fejlesztésekkel, amelyek közül eddig csak az egyetemi beruházás kezdődött meg. Aki esetleg azt tervezi, hogy a fórumon kényes kérdést tesz fel a politikusnak, készüljön fel az alábbiakra:

Kósa Lajos csak arra válaszol, amire akar

Kósa Lajos csak arra válaszol, amire akar – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Ferenc Nimmerfroh

Csütörtökön Soltész Miklós, egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár látogat Komlóra a Fidesz országjárásának keretében.

Pénteken nem kisebb kommunikációs guru érkezik Villányba, mint Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, a Soros-egyetem egykori hallgatója, a legjobb Instagramra posztolt magyar politikusi fotó tulajdonosa.

Itt lehet böngészgetni az országjárásnak nevezett kampánykörút programját.

KategóriákMETÁL