A Jókai tér felől kezdték meg a gázvezeték cseréjét ma délelőtt. Másfél méter széles közlekedő folyosó maradt a gyalogosoknak.

A cikk a hirdetés után folytatódikA terveknek megfelelően ma megkezdődött a közműrekonstrukció a Ferencesek utcájában, ahol optimális esetben valamikor november második felében kezdik majd el lerakni az új kőburkolatot.

A sétálóutca Jókai tér felőli részén néhány méter hosszan bontották fel a burkolatot. A munkaterületet kordonnal választották le. Már most látszik, hogy a legnagyobb problémát egyrészt az fogja jelenteni, hogy a szűk utcában nagyon kevés hely marad a gyalogosforgalomnak, másrészt pedig az, hogy azokon a részeken, ahol munkagépekkel dolgoznak, nem nagyon lehet majd megközelíteni az üzleteket.

Múlt héten írtunk arról, hogy a Ferencesek utcájának kereskedői aggódnak, hogy a munkálatok minimum 8-10 hónapja alatt jelentősen visszaesik a forgalmuk. Szeretnék, ha rövidebb időt venne igénybe a négy ütemből álló, december elejéig tartó közműcsere és nincsenek azzal sem kibékülve, hogy az éppen “szezonban” kezdődik.

KategóriákMETÁL