A Szabad Pécs megkapta azt a levelet, amelyet Páva Zsolt, Pécs polgármestere írt Tóth Bertalan MSZP-elnöknek. Nem minden fideszes vezetésű nagyvárosban van ez így.

A cikk a hirdetés után folytatódikVisszatérő kritika Páva Zsolttal, Pécs fideszes polgármesterével szemben, hogy nem elég kemény, nem áll a sarkára, stb. Mondjuk, ezt leginkább a polgármester “önállósága”, illetve lobbiereje viszonylatában emlegetik, de megjegyezzük, mert lesznek, akiknek ez most eszébe fog jutni.

Elfogtunk ugyanis egy levelet, amit Páva Zsolt pécsi polgármesteri minőségében írt Tóth Bertalannak, az MSZP pécsi származású elnökének, és amelyben arról tájékoztatja, hogy nem engedélyezi az MSZP-nek a villanyoszlopokra történő választási plakátok kihelyezését. Ugyanakkor arról is tájékoztatta a baloldali politikust, hogy az E.On-hoz is fordulhat, mert a pécsi villanyoszlopok többségével kapcsolatban ők az illetékesek. Szóval Páva Zsolt határozott állaáspontot képviselt ezúttal. Nem volt olyan puhány és megengedő, mint például veszprémi vagy székesfehérvári kollégái – tudtunkkal ugyanis ott engedélyezték a plakátok kihelyezését a polgármesterek.

KategóriákMETÁL