A miniszterelnök veje már papíron is bekerült az elitbe. Orbán Ráhel férje, Tiborcz István nemcsak felkapaszkodott, hanem rögvest a 32. helyre ugrott a 2018-as eredmények alapján összeállított TOP 100 leggazdagabb magyart soroló listára.

A cikk a hirdetés után folytatódikA ma bemutatott kiadvány szerkesztői még mindig Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatója sorolták az első helyre 360 milliárdos vagyonával. A miniszterelnöknek oly kedves Mészáros Lőrinc második helyen végzett 296 milliárd forinttal, míg az onlinepornó-király Gattyán György (Docler-csoport) vagyonát 280 milliárd forintra becsülték.

Az első száz leggazdagabb összvagyona a 2018-as adatok és eredmények szerint 4632,9 milliárd forint volt, ami 356,5 milliárdos gyarapodást jelent a tavalyi listához képest. (A tíz évvel ezelőtti összérték csak 1613,8 milliárd forint volt, akkor a listán 55 olyan ember volt, aki idén már nem fért fel.)

Tiborc “nem közszereplő” István egyébként a befolyás-barométer alapján rangsoroló listán még előrébb végzett: a miniszterelnök veje már a 22.

via 444.hu

Címkék:
KategóriákMETÁL