Akik napközben Mohács felé autózott, láthatta, hogy nem mindennapi készültség van az úton, és azt is sejteni lehetett, hogy keresnek valakit. Mint kiderült, egy motorost kerestek, és sajnos már nem volt életben.

A cikk a hirdetés után folytatódikA motorost egy napja nem látták, ezért indultak a keresésére, a police.hu-ra felkerült hír viszont megerősítette, hogy már nincs életben.

Mint írták, a rendőrök társszervek segítségével nagy erőkkel keresték azt a mohácsi motorost, aki tegnap óta nem adott életjelet magáról.

Egy mohácsi nő tett bejelentést a rendőrség ügyeletére szombaton arról, hogy a férje az előző nap délután Szajkról indult el a motorkerékpárjával hazafelé, de mindaddig nem érkezett meg.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a férfi keresését, a helikopteres kutatáshoz a társszervek is csatlakoztak, valamint több drónt is bevetettek.

A terület átvizsgálása során június 22-én 15 óra 10 perckor holtan találták meg a mohácsi férfit, aki feltehetően az 57-es főút M6-os csomópontját elhagyva, az útról eddig tisztázatlan okból és körülmények között letért, majd az árokba hajtott.

A baleset során a motoros olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit – szakértő bevonásával – a Mohácsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

KategóriákMETÁL