Szelfifotóból Dunát lehet rekeszteni. És a családtagokon és ismerősökön túli világban élők számára a legtöbb egyáltalán nem is érdekes. Vannak azonban ilyenek is. Most a 444 kiszúrt egyet.

A cikk a hirdetés után folytatódikÉs nem csak azért lehet érdekes, mert ismert emberek szerepelnek rajta, hanem például azért is, mert nem szelfifotó, hanem a szelfizés pillanatát mutatja meg kívülről, ami már önmagában izgalmas műfaj.

A 444 cikkének tárgyát jelentő fotót a hírportál Orbán Viktor hétvégi várbéli kerti buliját megörökítő, Nagy Feróval súlyosbított videójából vágta ki.

A képen éppen ezért nem is akárkik szerepelnek: Keresztes Ildikó előadóművész, Szili Katalin pécsi származású expolitikus, és Orbán Viktor kormányfő.

A képről a 444 azt írta, hogy azon az látszik, amint

“Szili Katalin volt szocialista házelnök igyekszik felkerülni Orbán Viktor miniszterelnök és Keresztes Ildikó énekesnő közös szelfijére a Karmelita kolostor városra néző teraszán”.

És erre a jelenetre és helyzetre, gyakorlatilag minden pécsi büszke lehet, még akkor is, ha végül esetleg mégsem fért volna rá a fotóra Katalin asszony.

KategóriákPOP