Alpár György egy kerti medencéből kimászva mondta el ugyanazokat a szavakat, amiket pár napja Berki Krisztián.

A cikk a hirdetés után folytatódikBerki Krisztián “médiaszemélyiség” a pécsiekben azzal hagyhatott talán az átlagosnál mélyebb nyomot, hogy ÁLLÍTÓLAG egy pécsi magánklinikán vasaltatta ki a heréjét. Igaz, ezt a pécsi származású Vujity Tvrtko egy tévéműsorban kétségbevonta, kimondva azt az érvet, amit én azóta előszeretettel használok meddő viták lezárására.

Mert pécsi vagyok.

Mert pécsi vagyok. – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Ferenc Nimmerfroh

“Mert pécsi vagyok.”

Berki a napokban Facebook-oldalán egy medencéből kisétálva bejelentette, hogy indulni fog a budapesti főpolgármesterválasztáson, sőt, hogy ő lesz a főpolgármester. Hogy viccnek szánta vagy sem, nem tudni, mindenesetre kicsit pécsi siker is lenne, ha itt vasalt vagy nem vasalt herék kerülhetnének a főpolgármesteri székbe.

Alpár Györgynek, a Harkánytól néhány kilométerre lévő Drávaszerdahely polgármesterének eddig sem kellett a szomszédba mennie tanácsért, ha fel akarta magára hívni a figyelmet. Itt van például a Nagyon baba című videóklipje 2017-ből.

Most elég gyorsan reagált Berki medencés videójára, mégpedig úgy, hogy egy falusi ház kertjében lévő kis medencőből kisétálva mondta el majdnem ugyanazt mint Berki.

A videóhoz a következő szöveget illesztette: “Ha a”Berki”- nek szabad, akkor nekem is! Lehetne belőle “kihivásos” videó, húzz fehér inget, ülj valami vizes helyre, és jelentsd be, hogy indulsz főpolgármesternek! #fehéring #víz #főpolgármester”

Vasárnap este felhívtuk Alpár Györgyöt, hogy egyébként tervezi-e, hogy elindul ősszel újra a polgármesteri tisztségért Drávaszerdahelyen, és igennel felelt.

KategóriákPOP