Pécs-Baranya-Facebook: A fideszes karnagy ismét nagyot villantott közösségi oldalán, hiszen egy szélsőjobbos tartalmakat napi szinten propagáló álprofil tűnik megbízható forrásnak az országgyűlési képviselő számára.

A cikk a hirdetés után folytatódikA legfészesebb pécsi politikus alig posztolta ki Fidesz-KDNP és az ÖPE nyilvános összeborulásáról szóló cikket máris megjelentek az elégedetlenkedők. Volt, aki a pécsi közgyűlésben dolgozók munkásságával kapcsolatban fejtette ki kritikáját. Más egyenesen besúgókról és intrikákról szeretné tájékoztatni a politikust, bár kérdéses, hogy miért pont egy teljesen nyilvános felületet választott a szándék kinyilvánítására?

Mindenesetre, úgy tűnik, fogadóképes közönségre talált a bevallottan álprofil mögé bújó kommentelő, hiszen Hoppál közösségi oldalának szerkesztői egy gmail-es címet adtak meg, ahova az információkat várják

Fideszes médiakörkép

A képviselő másik, viszonylag friss posztja is igazi gyöngyszem, ami jól árulkodik a helyi médiaviszonyokról. A bejegyzés szerint a Dunántúli Naplóban megjelent cikk kapcsán Pécsi Újságos linket tett közzé Hoppál, ami lássuk be valóban tök mindegy…

Az interjút egyébként valóban a Pécsi Újságtól “vette át” a Dunántúli Napló, szóval nem tévedett nagyot a karnagy úr, bár kétségtelen, hogy a DN internetes felülete egyelőre a bama.hu. De ezek már tényleg csak apróságok a mai médiastruktúrákban.

KategóriákPOP