A Pécsi Járásbíróság letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki szombaton közlekedési balestetet szenvedett a motorjával, majd kiderült róla, hogy 2,5 kg kokainszállítmánnyal motorozott.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz esetről EBBEN a cikkünkben írtunk: a férfi szombaton a motorkerékpárjával a Komló-Pécs útszakaszon, Pécs határában közlekedési balesetet szenvedett. A balesetet követően Pécsett kórházba szállították. Az ápolók a szokásoknak megfelelően az értéktárgyait leltárba vették, amikor a férfi hátizsákjában két, bezacskózott, tégla formájú anyagot találtak, amiről azt gondolták, hogy kábítószer lehet, ezért értesítették a rendőrséget És ki is derült, hogy a férfinél több, mint 2,5 kiló kokain volt.

A nyomozó hatóság jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként a 43 éves nemesnádudvari férfit, akit a kórházban őrizetbe vettek.

A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően a gyanúsított letartóztatását elrendelte, mert álláspontja szerint szabadlábon hagyása esetén fennáll a szökés veszélye, illetve hogy újabbbűncselekményeket követne el, valamint a bizonyítást megnehezítené, veszélyeztetné.

KategóriákPOP