A Hír Televízió kamerái elé állt az LMP pécsi politikusa, lemondott társelnöke, Keresztes László Lóránt. Azt mondta, a legfontosabb célja a pécsi LMP-nek, hogy elmozdítsa a hatalomból Pécsett a Fideszt.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz ismét a Fidesz embereinek irányítása alatt álló Hír Televízió riportjában megszólaló Keresztes László Lóránt által elmondott mondat azonban ezzel még nem fejeződött be, úgy folytatta, hogy

„de nyilvánvaló, hogy ahhoz sem járulunk hozzá, hogy azok a politikai erők visszatérjenek a város élére, akik ezt a várost egyszer már 2009-ben eladósították”.

Keresztes László Lóránt (LMP) a Fidesz elmozdításáról

Keresztes László Lóránt (LMP) a Fidesz elmozdításáról – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Attila Babos

Keresztes László Lóránt egy olyan riportban vállalt szerepet, amely azt igyekezett bemutatni, némileg sarkítva a történteket, hogy micsoda veszekedés és zűrzavar van az ellenzéki oldalon számos magyar városban, mennyire nem tudnak megegyezni az ellenzéki pártok. A riport leginkább a DK-ra van kihegyezve, illetve a “Gyurcsány-pártra”, ami nem nagy meglepetés, tekintve, hogy az ellenzék legerősebb pártja lett a DK.

Keresztes László Lóránt azt mondta még el, hogy tudomásul veszik és tiszteletben tartják a többi ellenzéki párt pécsi döntését, de ők saját listát fognak állítani a választáson, mind a 18 körzetben.

KategóriákPOP