Itt a legújabb fideszes kérdőív, csak nehogy megint élményfürdőt meg vásárcsarnokot ígérjenek a végén, mint négy éve egy hasonló közvéleménykutatás után.

A cikk a hirdetés után folytatódikMinden pécsi háztartásba kérdőívet juttat el Vári Attila, a Fidesz, a KDNP és az Összefogás Pécsért Egyesület közös polgármesterjelöltje azért, hogy “a jövőt illető intézkedések, fejlesztések, döntések a pécsiek igényeinek megfelelően történjenek meg” – jelentette be maga a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó újságírók előtt szerdán Pécsen – írja az MTI. Nem tudjuk, milyen “újságírók” lehettek ott, a Szabad Pécs szokás szerint nem kapott meghívót az eseményre. Viszont közleményt kaptunk, ebből következően újságnak tartják lapunkat, akkor viszont elég egyértelmű, hogy azért nem érkezett meghívó, mert nem akarták, hogy kérdezzünk.

A nemzeti hírügynökség szerint Vári Attila azt mondta, polgármesterré választása esetén minden pécsi polgár törekvéseit, álmai megvalósulását szeretné segíteni, mindehhez azonban “tudnia kell, mely területen és milyen típusú döntéseket várnak a pécsiek leginkább”.

A jelölt hangsúlyozta: a kérdőív – amelyeket csütörtöktől postáznak minden egyes pécsi háztartásba – egyszerre javaslat szövetség megkötésére a pécsiekkel és a becsületes, közös munka első lépése.

Reményét fejezte ki, hogy minél több pécsi tölti ki a kérdőívet hovatartozástól függetlenül, és így minél több pécsivel köthet szövetséget. A válaszok alapján készül el a pécsiek közös programja “azért, hogy Pécs bajnok legyen, a pécsiek győztesek! Mert ez a legfőbb célom!” – mondta Vári az MTI szerint.

Négy éve volt már egy hasonló, nagyszabású “konzultáció” a pécsiekkel, akkor bejelentették, hogy többek között élményfürdőt és új vásárcsarnokot szeretnének az emberek. Eddig egyik sem valósult meg, az élményfürdővel kapcsolatban még az a döntés sem született meg, hol kéne megépíteni.

KategóriákPOP