Ha a harmadik fordulóban egy újabb márkát láthatunk a játékosokon, az alighanem világrekord lesz.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécs is megírta tavaly nyáron, hogy a PMFC, több másik klubhoz hasonlóan Mészáros Lőrinc sportruházati cége által gyártott mezben lépett pályára, a Nike-nak fordítva hátat a magyar márka kedvéért.

Az utánpótláshoz jóval később ugyan, de megérkeztek a 2Rule mezek, azóta a mérkőzéseken abban játszanak a gyerekek, igaz, az edzőszerelés Macron lett.

Nem kis meglepetésre az NB III. idei első fordulójában a PMFC felnőtt csapata nem 2Rule-ban, hanem Nike-ban lépett pályára a Szekszárd elleni hazai meccsen. Ezt a 444 szúrta ki, akiknek a klub a következő választ adta az okokat firtató kérdésre: 

Az aktuális mez- és felszerelésválasztásról a sportkör vezetői mindig a sportszakmai (használhatóság, tartósság, kényelem stb), illetve a gazdasági (ár, fizetési és szállítási feltételek) érvek mérlegre állítása után döntenek, most is pusztán ez történt.

Ezek szerint egy szezon után kizsűrizték a 2Rule-t.

A hétvégi, Kozármisleny elleni, idegenbeli bajnokin viszont a PMFC nem Nike-ban, hanem Macronban lépett pályára, a garnitúrát információink szerint egy ismert helyi vállalkozás szállította a klubnak.

KategóriákPOP