A kétperces műsorrészlet jól mutatja, hogy mennyit ér a kiegyensúlyozott tájékoztatás az adófizetők pénzéből fenntartott médiában.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Korábban már dicsértük is a Pécs TV-t, hogy patikamérlegen mérik a műsoridőt a politikai ellenfeleknek, ráadásul elég kiegyensúlyozott módon tájékoztatnak, azonban úgy tűnik, hogy ez a szerkesztői gyakorlat a európai választások óta már a múlté.

A tegnap esti híradó online elérhető verziójával – aminek cikkünk publikálásakor alig 70 megtekintése van Youtube-on – csodálatos kontrasztot sikerült produkálni. Vári Attila és a Fidesz sikerének 45 másodperc jutott, ami már-már önmérsékletre utal, hiszen lehetett volna több is.

Az ellenzék egyetlen komolyan vehető polgármesterjelöltje, Péterffy Attila 1 perc 35 másodpercet érdemel, igaz szinte végig Vicze Csilla beszél. A Civilek a Mecsekért Mozgalom képviseletében már sokadszor mantrázza ugyanazokat a vádakat, amiket kusza szövegezésű, karakterszámot nem sajnáló vitairatokon keresztül bocsájt ki. Szinte várjuk, mikor buggyan ki egy vaskos kemtrélezés.

Mindenesetre mutatjuk azt az alig több mint két percet, amivel illusztrálni lehet a NER-kompatibilis közszolgálatiságot.

0.55 és 3.25 között érdemes figyelni a drámai ívet
KategóriákPUNK