Egy 45 éves pécsi férfi részegen ellopott egy autót Tamásiban, és hazafelé vette az irányt, de a rendőrök elkapták. Aztán készült egy fotó.

A cikk a hirdetés után folytatódik



A Police.hu-n olvasható előzmények szinte mellékesek, de azért álljanak itt.

Egy 79 éves tamási férfi tett bejelentést a tamási rendőrségen augusztus 4-én délután, mert ellopták az egyik áruház parkolójából az autóját.  A bejelentő elmondta, hogy a kocsit nyitva hagyta az indítókulccsal együtt, mert úgy szokta.

Pánki Márió rendőr őrmester és Dávid Adrienn rendőr őrmester nem sokkal később a 6-os főút 157-es kilométerszelvényénél megállították a már körözött autót. A sofőr, egy 45 éves pécsi férfi a rendőröknek elmondta, azért lopta el az autót, mert haza akart jutni Pécsre.

Az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit előállították a Bonyhádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult.

És akkor következzen az új műfajt teremtő közös fotó a rendőrökkel. A kamerának hátat fordító gyanúsított alakját mi halványítottuk el.

Hogy egy ilyen mesterbűnözőnek nem nevezhető emberrel miért kell fotózkodni, rejtély.


KategóriákMETÁL