Eddig tisztázatlan körülmények közt veszítette életét egy benzinmotorral hajtott kerékpárral közlekedő középkorú kórosi férfi Baranyában szombaton.

A cikk a hirdetés után folytatódikA helyszínen életét veszítette egy 56 éves férfi, aki polymobil kerékpárjával közlekedett Kóros és Rádfalva között, közölte szombaton este a rendőrség hivatalos honlapja.

Mint írják, a benzinmotoros polymobil kerékpárral közlekedő 56 éves kórosi férfi Kóros irányából Rádfalva felé haladt szombaton este hat óra körül. A férfi a járművével eddig tisztázatlan okból és körülmények között letért az útról, majd elesett. A baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Megjegyezzük, amennyire tudjuk, egy néhány kilométeres, keskeny, aszfaltos, de majdnem teljesen egyenes útszakaszról van szó, kevés és enyhe kanyarral.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, ezért Rádfalva, Diósviszló, valamint Márfa települések csak Harkány irányából közelíthetők meg.

Címkék:
KategóriákPOP