Rendhagyó és vicces választási videóval rukkolt elő Ottó Krisztián Ottó, Siklós független, de az ellenzéki szövetség által támogatott polgármesterjelöltje. Az előzmények ismeretében nem meglepő, hogy Alpár György, Drávaszerdahely polgármestere a másik szereplő, aki felbukkan a hazugságvizsgálatos videóban.

A cikk a hirdetés után folytatódikHazugságvizsgálatnak vetette alá magát ígéreteivel Siklós ellenzéki, független, de több párt által is támogatott polgármesterjelöltje, Ottó Krisztián Ottó. Az eredmény több, mint meglepő, egy vállalható és vicces videó. Na, nem pont olyan, mint “csupán” a kozármislenyi képviselőségre hajtó (hajtó?) fizika-kémia szakos pedagógus őrült videója, amit a kétfakú kutyák is megirigyelnének (összes mancsukat megnyalnák stb.), de mindenképpen kilóg a rém unalmas és leginkább a politiki bulvár talaján mozgó átlagból.

És jól illik azoknak a videóknak a sorába, amelyekben Ottó Krisztián Ottó szereplőként vett részt, amikor még Alpár György drávaszerdahelyi polgármester országgyűlési választási képviselőjelöltként készített videókat. Igaz, ő később, kiábrándultság miatt visszalépett, de a videók értékéből ez talán nem is von le semmit utólag.

Ettől függetlenül egyáltalán nem is meglepő, hogy a kétszereplős műsorban Ottó Krisztián Ottó mellett Alpár György tűnik még fel.

A siklósi polgármesterjelölt azt írta ki Facebook-oldalára, hogy nincs kampány kampányfilm nélkül, ezért ő is készített egyet, és még a hazugságvizsgálatot is bevállalta. Azért is, hogy minél többen vegyenek részt a választáson, mert egy választás úgy jó, ha jó sokan vesznek rajta részt.

KategóriákPOP