Szolgálatba helyezte magát több Fidesz-pajtás lap, mert Vári Attila, a Fidesz polgármesterjelöltje nem végezhet el egy kezdőrúgást.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Vasasi Szent Borbála Egyesület Retró Bányásznapot rendez, amelynek egyik programjaként a PMFC öregfiúk játszott volna focimeccset a helyi öregfiúkkal szombaton. Ez azonban elmarad, mivel a helyi sportegyesület politikai rendezvénynek minősítette a mérkőzést, és 750 ezer forint bérleti díjat kért az öltözőért – adta hírül a helyi Fidesz-jóbarát média egyik oszlopos tagja, a Pécsi Újság. A hírt átvette a Mészáros Lőrinctől a kormányzati médiaalapítványhoz átvezényelt Dunántúli Napló online verziója, a bama.hu is.

A Pécsi Újság azt írja: “a meccsen a kezdőrúgást Vári Attila – a PSN Zrt. elnökeként – végezte volna el, a teljes bányásznapi rendezvény fővédnöke Hoppál Péter országgyűlési képviselő”. 

Érdekes, hogy pont a Pécsi Újság nem értesült róla, hogy Vári Attila lassan már két hónapja a Fidesz pécsi polgármesterjelöltje és a választási kampány múlt szombaton hivatalosan is megkezdődött. A nyár eleje óta pécsi lakos Vári szorgalmasan járja a várost jelölté válása óta. Tegnap például Hoppál Péter és a körzet fideszes képviselőjelöltje, Berényi Zoltán társaságában Vasason, Somogyon és Hirden tett látogatást Facebook-oldala tanúsága szerint.

KategóriákMETÁL