Péterffy Attila ellenzéki polgármesterjelölt naponta két jelöltet mutat be.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz 1-es körzetben, ami nagyjából Vasas, Somogy és Hird területét fedi le, Kálóczi Rudolfot indítja a pécsi ellenzéki összefogás, azaz a Mindenki Pécsért Egyesület.

Kálóczi Rudolf építőmérnök, bányamérnök, bányászcsaládból származik.
Szakértőként már dolgozott az önkormányzat Pénzügyi és Gazdasági Bizottságában is, emiatt az önkormányzati munkafolyamatok nem ismeretlenek számára. Fideszes ellenfele Berényi Zoltán lesz.

Kálóczi Rudolf, Somogy, Vasas és Hird képviselőjelöltje

A 2-es választási kerületben, Meszesen és Szabolcsfaluban Hencsei Zsolt indul összellenzéki jelöltként. Épületgépész szakmával 24 éven át a Dél-Dunántúli Gázszolgáltató Zrt. csapatát erősítette. Ma már az ugyanezzel a területtel foglalkozó vállalkozását vezeti – olvasható Péterffy Attila Facebook-oldalán. Fideszes ellenfele Czimmer Tamás lesz.

Hencsei Zsolt Meszes és Szabolcsfalu ellenzéki képviselőjelöltje

A 3-as választókerületben (Üszög, Újhegy, Gyárváros, Jankovich-telep, Basamalom) egy régi baloldali motorost, Sík László Lajost indítja az ellenzéki összefogás. A jelölt pécsi születésű építész. Nős, két gyermeke és négy unokája van. Tervezőként Pécs több tervezőirodájában is dolgozott, majd társas vállalkozás keretében folytatta tervező, beruházó és kivitelező tevékenységeit. 1998 és 2010 között önkormányzati képviselő volt, nagyjából ugyanebben a városrészben. Fideszes ellenfele Haász János lesz, aki szintén nem újonc a helyi politikában.

Sík László Lajos a 3-as körzet ellenzéki képviselőjelöltje

A 4-es választókerületben (Pécsbánya, Gyükés, Gesztenyés, Rigóder) Sajgó Györgyöt indítja az ellenzék. Péterffy Attila azt írja róla, hogy nap mint nap emberéleteket ment, mentőápolóként, állomásvezetőként dolgozik. Ellenfele a Fidesz-KDNP-ÖPE színeiben Vozár Pál lesz.

Sajgó György, a 4-es körzet ellenzéki képviselőjelöltje

Holnap folytatódik az ellenzéki képviselőjelöltek bemutatása Péterffy Attila Facebook-oldalán.

KategóriákMETÁL