Na, ki a felelős a sok-sok pécsi ügyért és botrányért? Most eldöntheti.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Fidesz jövő héten induló kampánya arra hívja fel a figyelmet, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat – közölte a Fidesz-frakció szóvivője, Halász János. 

Az MTI szerint Halász azt mondta, a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről, hiszen “ők vezérlik az egész ellenzéket most, az önkormányzati választáson is”. Gyurcsány Ferenc keresetlen szavakkal reagált is az újdonság erejével ható, eddig még soha nem hallott fideszes felvetésre.

Előhúzta tehát a fekete cilinderből, Soros, Brüsszel és a migránsok mellől a kormánypárt régi, jól bevált ellenségét, az Ős Gonoszt, I. Rettegett Fletót. Ezen felbuzdulva a Szabad Pécs pécsi tematikájú kérdőívet juttat el e cikk segítségével Önökhöz, kedves olvasók. Kérjük, töltsék ki és valamilyen formában juttassák el a Fideszhez! Segítsük munkájukat ezzel!

A Nagy Pécsi Gyurcsány Kérdőív

A holland hatóság kezdeményezése nyomán büntetőeljárás indult a pécsi Volvo-buszok beszerzése kapcsán. Kit terhel a politikai felelősség Ön szerint a pécsi Volvo-botrány miatt?

A. A pécsi fideszes városvezetést és a fideszes háttérembereket.

B. Gyurcsányt.

C. A hollandokat.

Több mint száz Zsolnay-dolgozó egyszerre úgy döntött, rendkívüli felmondással otthagyja a céget. Nem sokkal később már egy frissen gründolt pécsi önkormányzati vállalkozás alkalmazottai voltak. A történet végén a bíróság jogerős döntése szerint a kilépett munkavállalóknak súlyos pénzeket kellett kártérítésként fizetniük és az új cégnek is annyi lett. Ön szerint kit terhel ezért a politikai felelősség?

A. Gyurcsányt.

B. A fideszes városvezetést és háttérembereiket.

C. Zsolnay Vilmost.

A pécsi önkormányzat 2017-ben csődközeli helyzetbe került, az Államkincstár szakemberei vették át a pénzügyek feletti ellenőrzést, állami milliárdos segély kellett ahhoz, hogy ne jusson csődbe a város. Ön szerint ki a felelős ezért?

A. A pécsi fideszes városvezetés.

B. Gyurcsány.

C. Gyurcsányné.

Három milliárd forintjába került az adófizetőknek a pécsi vízműfoglalás. Ki tehet erről?

A. Gyurcsány.

B. A Fidesz.

C. Az adófizetők.

Úgynevezett közvilágításkorszerűsítésre került sor Pécsen, hitelből. A közbeszerzésen a munkát Orbán Viktor vejének cége nyerte el. A fél város azóta arra panaszkodik, hogy sötétebb van az utcákon. Ön szerint ki járt a legjobban ezzel a beruházással?

A. Orbán Viktor veje.

B. Gyurcsány.

C. A pécsiek.

Saját helyi propagandamédia működtetésére tíz év alatt milliárdos összeget költött az önkormányzat. A szabad, független sajtót semmibe veszik. Ön szerint rendben van ez így?

A. Igen, mert Gyurcsány.

B. Nem.

C. Gyurcsány.

NER-kedvenc vállalkozások tarolnak a pécsi közbeszerzéseken. Örül Ön ennek?

A. Igen.

B. Nem.

C. Miért, ki taroljon, Gyurcsány?

Tíz év alatt a hivatalos adatok szerint is közel 13 ezerrel csökkent Pécs lakossága, ez a második legnagyobb népességcsökkenés a megyei jogú városok között. Ön szerint benne van ebben a csökkenésben az elmúlt tíz év várospolitikája is?

A. Igen.

B. Nem.

C. Csak Gyurcsány van benne.

Gyurcsányos fotó forrása: ATV Youtube

KategóriákPOP