A mai napon lehet utoljára aláírásokat gyűjteni az önkormányzati választáson való induláshoz, így lassan végérvényesen kialakul, hogy kiknek a nevét olvashatjuk a szavazólapon.

A cikk a hirdetés után folytatódikA valasztas.hu-n itt sorakoznak azok a nevek, akik polgármesterjelöltként leadták az induláshoz szükséges minimum 500 érvényes támogatói aláírást. Ez eddig is ismerteken túl, most úgy tűnik, hogy a Fidesznél is nemzetibb párt, a Mi Hazánk színeiben induló Sándor Zsoltnak is sikerült ez. A képviselőjelöltekről egyelőre nincs hír, őket nem látni még az érvényes aláírásokat sikeresen összegyűjtők listáján.

De más érdekesség is akad. A valasztas.hu szerint a még tényleg létező MIÉP is majdnem indított egy polgármesterjelöltet. Ez annak tükrében meglepetés, hogy a Mi Hazánk kampányindító sajtótájékoztatóján az hangzott el, hogy a Független Kisgazdapárt és MIÉP is őket támogatja. Mindenesetre a valasztas.hu-na az olvasható, hogy a MIÉP-es Bauer József lemondott, és csak az 1-es számú választókerületben indul egyéni képviselőjelöltként.

KategóriákMETÁL