Telefonos kampányt indít a Mindenki Pécsért Egyesület. Mint írták, ők most előre szólnak, hogy hívni fogják a választókat. Nem akarnak derült égből villámcsapást.

A cikk a hirdetés után folytatódikPénteken este küldött sajtóközleményt lapunknak a Mindenki Pécsért Egyesület. Telefonos kampányuk nekik is lesz, szerettek volna erről előre szólni.

Mutatjuk a közleményt

Telefonos kampányt indít a Mindenki Pécsért Egyesület

Telefonon keresi fel a Mindenki Pécsért Egyesület a pécsi szavazópolgárokat, a hívásokkal többek között a pécsi választással és résztvevőikkel kapcsolatos kérdésekre várjuk a választ.

A telefonos megkeresések gyakoriak választások előtt, ám általában derült égből érkeznek a hívások. Mi, a Mindenki Pécsért Egyesület tagjai és jelöltjei azonban, ahogy az őszi választási kampány eddigi részében, úgy most is nyílt lapokkal játszunk. Ezért szólunk előre: egyesületünk megbízásából egy közvélemény-kutatással foglalkozó cég fogja felkeresni a pécsi választópolgárokat.

Arra kérjük önöket: szánják rá azt a néhány másodpercet, és válaszoljanak a kérdésekre, ezzel sokat segítenek a munkánkban.

Minden pécsi számít, minden vélemény számít!

Mindenki Pécsért Egyesület”

KategóriákPOP