Polics József komlói fideszes polgármester lehet, hogy röhög/méltatlankodik azon, amin mások sírnak, ha azt hallja, hogy elárasztja az országot a korrupció, de pl. leül vitázni kihívójával, Ferenczy Tamással. Sőt, most például ő maga írt választ a Szabad Pécsnek egy cikkre reagálva.

A cikk a hirdetés után folytatódikSzó szerint lehozzuk közleményét, és ekként egy új, külön írást szentelünk Polics József komlói fideszes polgármesternek. Nem csak azért tesszük ezt, mert kis túlzással meg vagyunk attól hatva, hogy a Szabad Pécs egy írására egyáltalán reagál egy fideszes politiukus, pláne egy polgármester, pláne úgy, hogy ő maga írta a levelet (ok, ha az van, ami sanszosabb, hogy a nevében és az ő címéről valaki, azért az ebben az esetben kb. ugyanaz). Azért is tesszük, mert fontos témáról van szó, olvasott cikkről van szó, és legfőképpen azért, mert 100%-os, mondhatni tökéletes a válasz.

Arról írtunk ugyanis Ferenczy Tamás összellenzéki komlói polgármesterjelölt Facebook-posztjára hivatkozva, amelyről a független komlói portál, a 7300 is beszámolt, hogy Komlón, a gesztenyési városrészben közmunkások (is) hordják a Fidesz szórólapjait, magyarul segítik a kampányt.

Ferenczy azt írta, hogy egy helyi lakos értesítette őt erről, sőt a forrása elment a helyszínre is, és beszélt a szórólapozókkal. Azt megelőzően pedig  a városrész fideszes képviselőjelöltje, Pálfi László még posztolt is egy fotót a Facebook-ra, amelyen szintén közmunkások láthatók (valószínűleg ugyanazok az emberek) a fideszes szórólapokkal, de azt is megjegyezte, hogy a közmunkások a szabadidejükben segítettek neki.

Ferenzy Tamás szerint viszont kihasználták a közmunkásokat, és visszaéltek a kiszolgáltatottságukkal.

Erre a hírre reagálva írt nekünk Polics József komlói polgármester levelet, amit alább olvashatnak:

„Az illetők a gesztenyési körzet képviselőjelöltjének segítettek, személyes ismeretség alapján, önkéntesen és a szabadidejük terhére. Ahogyan sok más komlói polgár is teszi kampányidőszakban, a számukra szimpatikus jelölteket népszerűsítve. A közfoglalkoztatottak munkaidőben természetesen a városért dolgoznak, aminek nyomait mindenki láthatja a komlói utcákon sétálva.  A többször is kitüntetett helyi közmunkaprogramoknak köszönhetően a közterek virágosak, a zöldterületek rendezettek, emellett utak, járdák, vízelvezető árkok felújításában is nagy szerepet vállalnak ezek az emberek.

Kérem fentiek szíves tudomásul vételét!

Köszönettel

Polics József polgármester”

KategóriákMETÁL