Újabb “gyöngyszem” bukkant fel arról, milyen gazda is a Vári Attila által vezetett pécsi sportcég, a PSN Zrt. A Kertvárosi Kerékpáros Parkról közölt hétfőn reggel Facebook-posztot és fotókat Pokorádi Gábor, a Mindenki Pécsért Egyesület egyik kertvárosi képviselőjelöltje. A Momentum politikusa szerint nem ígér sok jót a fotók a Fidesz-KDNP-ÖPE választási szövetség pécsi polgármesterjelöltje, Vári Attila vezette PSN Zrt. által fenntartott park állapota.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Egyáltalán nem lehet büszke a Vári Attila által vezetett Pécsi Sport Nonprofit Zrt. (PSN Zrt.) arra, milyen állapotban vannak az általuk kezelt-fenntartott különböző sportlétesítmények. Erről nemrég a Szabad Pécs közölt cikket, amiben arról beszéltünk, hogy az elmúlt 9 évben, amióta a Fidesz-KDNP-ÖPE pécsi polgármesterjelöltje vezeti a PSN Zrt.-t egyáltalán nem derült az ki, hogy Várinak nagyon jó politikai kapcsolatai lennének, avagy ezeket “aprópénzre” tudná váltani a város érdekében. Merthogy a kampányban folyamatosan erre utalgatnak, miközben Vári Attilát is 9 éve helyezték a pozíciójába. Arról is írtunk, hogy Várinak milyen kapcsolata van az elmúlt évbekben Pécsért is felelős Bánki Erikkel, és hogy ez miért tűnik aggályosnak a PSN elmúlt 9 évánek legkomolyabb, bár még csak elkezdett, be nem fejezett fejlesztésével, a PMFC akadémiával. Illetve véleménycikkben arról is szóltunk, hogy ez mit is jelenthet Várira (és a pécsiekre) nézve.

Hétfőn reggel ugyanis a Kertvárosi Kerékpáros Parkról közölt fotókkal illuszttrált (és alátámasztott) Facebook-posztot, Pusztulat Árpádváros-Szellemvárosban címmel Pokorádi Gábor, a Mindenki Pécsért Egyesület egyik kertvárosi képviselőjelöltje. A Momentum politikusa az általa képviselni kívánt körzetben nézett szét, mint írta, egy árpádvárosi lakos panaszának kivizsgálása érdekében. Pokorádi szerint nem ígér sok jót a fotók a Fidesz-KDNP-ÖPE választási szövetség pécsi polgármesterjelöltje, Vári Attila vezette PSN Zrt. által fenntartott park állapota.

Mint írta, a parkban burjánzik a súlyos allergiát okozó parlagfű, a kerítés szétfeszítve, a pálya befejezetlen, a táblák kidőlve, egyes bokrok alatt injekciós tűket és használt óvszereket találni. Mindez pedig alig pár méterre a Lovászi Pál téren található, gyerekzsivajtól hangos játszótértől.

A PSN Zrt. weboldalán megtalálható szerződés szerint – írja Pokorádi –

“a park terv szerinti üzemeltetése és fenntartása a Vári Attila által üzemeltetett PSN Zrt. dolga lenne, tehát végeredményben a fennálló szétrohadó, lepusztult, siralmas és gyerekere veszélyes helyzetért Vári Attila személyesen felelős”.

KategóriákMETÁL