A választási kampányba több síkon is jelentős fordulatot hozó, és a választást is biztosan befolyásoló, a Borkai-botrányt kirobbantó ezazördögügyvédje blogírója újra hallatott magáról. Azt írta, “messzebbre jutottunk”, mint bárki gondolta volna. A munkát folytatni kívánja, de nem egyedül.

A cikk a hirdetés után folytatódikAmi tény a Borkai-botránnyal kapcsolatban, hogy biztosan befolyásolta. Választási eredményeket. Az talán sosem derül ki, hol és mennyire. E sorok szerzője is csak annyit gondol erről, amennyit bárki ki tudptt matekozni akár már a választás előtt, hogy bizonytalan, más esetben talán otthon maradó szavazókat vihet(ett) el voksolni, illetve távol tarthat(ott) sok konzervatív, jobboldali szavazót, akik kizárólag a Fideszre húzták volna az ikszet, amúgy.

A választás előtti éjszaka már nem volt érdemi posztja az “ördögnek”, egy, Rogán Antalt ábrázoló grafikát tett ki, azzal, hogy: felkészül. Azóta azonban mostanáig nem írt, azaz egy hétig nem hallatott magáról. A Facebook-oldalon a poszt szombat este, a blogoldalon a bejegyzés vasárnap délelőtt jelent meg.

És most sem Rogánról posztolt, ahogyan elmaradt olyan videónak is a felvétele, amit egyébként Borkai kapcsán megígért (ahogy az újraválasztott győri polgármester állítólag a hajó vécéjében kokaint szív fel), hanem egy felhívást tett közzé. Azt írta, hogy nem is lehetett számítani arra, hogy eddig jutnak, együtt, és hogy folytatni fogja a munkát, és ehhez kéri azoknak a segítségét, akiknek vannak dokumentumaik a hatalommal szemben.

Azt is mondta, hogy őt halálosan megfenyegették és vadásznak rá, de nem hátrál meg, és nem fogja kiadni azokat, akik írnak neki, bizonyítékokat küldenek neki.

Aki ennek alapján neki akar küldeni bármit, amivel szerinte le lehet leplezni embereket, az olvassa el a legfrissebb posztot.

Megjegyezzük azonban, hogy a nem kormánypárti szervilis, nem propaganda média, hanem a függetlan média ezt mindenkor megteszi, és megtette, ha olyan dokumentumot kapott, ami bizonyító erejű volt. A valódi újságírók nem adják ki a forrásaikat, bízhatnak bennük. Ahogyan az “ördög” ténykedése után is sorra jelentek meg a leleplező cikkek a független médiumokban.

Lapunk is vár, akár az ország más részeiből is, de leginkább Baranyából és a Dél-Dunántúlról származó olyan történeteket, dokumentumokat és felvételeket, amelyek alapjáb el tudunk indulni egy-egy téma után, és ellenőrizni a mindenkori hatalmat.

KategóriákPOP