Kedden rendezi az Emberség Erejével Alapítvány a támogatási programhoz kapcsolódó tájékoztatóját.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz Emberség Erejével Alapítvány a Nyílt Társadalom Alapítványokkal együttműködésben idén is meghirdeti az Erősödő Civil Közösségek támogatási programot Baranya, Somogy és Tolna megye civil szerveződései, közösségei számára, 100 millió forintos keretösszeggel, november 18-ai leadási határidővel.

Az Alapítvány szerint az elmúlt években a civil kezdeményezések kiszolgáltatottabbá váltak, a civil társadalom működési nehézségei általánosak lettek, ami fokozottan jellemző a kisebb településekre. A program célja a közösségek, civil szervezetek autonómiájának szélesítése, valamint helyi társadalmi problémák enyhítése.

Az Erősödő Civil Közösségek harmadik pályázati ciklusának tájékoztatója október 8-án, kedden lesz Pécsen, a Reggeliben. A cél a kapcsolatépítés, egymás megismerése, az ötletgyűjtés és az inspiráció. A rendezvényen az ECK korábbi pályázati ciklusában részt vevő pályázók jó példákat, gyakorlatokat mutatnak be. A csoportos beszélgetések lehetővé teszik majd, hogy mindenki feltehesse a számára fontos kérdéseket.

Az Erősödő Civil Közösségek harmadik ciklusának pécsi pályázati tájékoztatóján hozzáférhető lesz a pályázati know-how, hasznos tudnivalókhoz juthatnak az érdeklődők.

KategóriákPOP